„Now You See me: Jaful Perfect 2”, „Ziua Independentei: Renasterea”, „Legenda lui Tarzan”, „Vanatorii de fantome” sau „Star Trek: Dincolo de infinit” sunt doar cateva dintre filmele care iti vor face vara mai intensa si mai interesanta. Fii parte din actiunea celor mai asteptate filme ale sezonului si traieste o experienta cinematografica unica, urmarind cele mai spectaculoase premiere in formatele revolutionare IMAX si 4DX, disponibile doar la Cinema City.

Experimenteaza un film in formatul IMAX (in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti sau Shopping City Timisoara), unde totul este personalizat si perfectionat pentru a te face sa simti ca esti parte din film. Combinatia armonioasa dintre sistemul de proiectie, imaginea clara ca lacrima, sunetul zguduitor care te inconjoara de pretutindeni, precum si arhitectura speciala a salii de cinema revolutioneaza simpla vizionarea a unui film, oferindu-ti o experienta cinematografica autentica.

Sau imbina tehnologia de ultima generatie cu designul revolutionar dintr-o sala 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta si Shopping City Timisoara), pentru o vizionare de film care activeaza toate cele cinci simturi. Scaunele high-tech mobile, dar si efectele speciale – miscare, apa, vant, lumina, miros – iti vor oferi o experienta totala.

Rezerva-ti locul la spectacolul oferit de cei patru iluzionisti in „Now You See Me: Jaful Perfect 2” in format 4DX, deja in programul Cinema City
Cei patru maestri (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si Lizzy Caplan) se intorc cu o noua aventura formidabila. Ei sunt recrutati de un geniu in tehnologie, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), pentru cel mai mare jaf al lor. Dupa ce au castigat admiratia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregateste de o noua performanta inegalabila pentru a-l demasca pe cel care se afla in spatele actiunii, ridicand iluzionismul la un cu totul alt nivel.
„Now You See Me: Jaful Perfect 2” Trailer:

 

Traieste experienta cinematografica totala din „Ziua Independentei: Renasterea” in IMAX si 4DX, in avanpremiera din 24 iunie
La doua decenii dupa prima invazie de Ziua Independentei, Pamantul se confrunta cu o noua amenintare extraterestra. Folosind tehnologiile extraterestre recuperate, natiunile de pe Pamant au creat un program imens de aparare. insa va fi noua forma de aparare a omenirii suficienta? Afla raspunsul in IMAX, unde realitatea virtuala capata un nou nivel, intr-un spectacol epic de neimaginat.
„Ziua Independentei: Renasterea” IMAX Trailer:

Urmareste in IMAX sau in 4DX povestea epica din jungla africana in „Legenda lui Tarzan”, din 8 iulie
Dupa multi ani, Tarzan (Alexander Skarsgard), obisnuit acum cu viata din Londra, este trimis ca emisar al Parlamentului la fosta lui casa din jungla africana pentru a investiga activitatile desfasurate in zona de o companie miniera. Urmareste povestea epica in IMAX sau 4DX si vei avea parte de o experienta cinematografica autentica si revolutionara.
„Legenda lui Tarzan” IMAX Trailer:

Exploreaza spatiul cosmic in IMAX sau 4DX, intr-o noua aventura „Star Trek: Dincolo de infinit”, din 22 iulie
Echipajul Enterprise are de infruntat o noua aventura in cele mai indepartate colturi ale spatiului cosmic, unde se confrunta cu noi incercari. Lui Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin li se alatura Sofia Boutella si Idris Elba. Imaginile clare ca lacrima, calitatea sunetului, arhitectura speciala a salii IMAX sau efectele speciale din sala 4DX te vor face sa simti ca esti parte din film, dincolo de orice Univers vazut pana acum.
„Star Trek: Dincolo de infinit!” Trailer:

Salveaza lumea alaturi de „Vanatorii de fantome”, in IMAX din 29 iulie
La 30 de ani dupa ce vanatorii de fantome au luat lumea cu asalt, acestia isi fac revenirea mult asteptata. Cei mai amuzanti actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones si Chris Hemsworth, s-au reunit pentru a salva lumea. Urmareste lupta lor impotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul in format IMAX si vei simti ca esti parte din actiune.
„Vanatorii de fantome” IMAX Trailer:

Alatura-te „Testoaselor Ninja” intr-o noua lupta, in format 4DX, deja in programul Cinema City
testoasele Ninja se intorc in cinematografe pentru a se lupta cu inamici si mai puternici. Dupa ce superticalosul Shredder isi uneste fortele cu cercetatorul nebun Baxter Stockman, dar si cu Bebop si Rocksteady, pentru a pune in miscare un plan diabolic de dominatie mondiala, testoasele se trezesc fata in fata cu un rau si mai mare: faimosul Krang. De partea lui Michelangelo, Donatello, Leonardo sunt si April O’Neil (Megan Fox) si Vern Fenwick (Will Arnett), dar si justitiarul Casey Jones (Stephen Amell). Alatura-te si tu testoaselor intr-o noua ecranizare spectaculoasa a clasicei povesti, in format 4DX.
„Teenage Mutant Ninja Turtles 2” 4DX Trailer:

Urmareste in IMAX lupta care zguduie planeta Azeroth in „Warcraft: inceputul”, deja in programul Cinema City
Taramul pasnic din Azeroth se afla la un pas de razboi atunci cand omenirea se confrunta cu cei mai de temut invadatori: orcile razboinice pregatite sa colonizeze o alta planeta. in timp ce un portal care face legatura intre cele doua lumi se deschide, o armata se confrunta cu distrugerea, iar cealalta cu disparitia. Traieste confruntarea milenara dintre cele doua tabere in spectaculosul format IMAX.
„Warcraft: inceputul” IMAX Trailer:

Cele 7 filme vor fi disponibile in urmatoarele formate:
„Testoasele Ninja 2” (premiera pe 3 iunie) – 4DX 3D, 3D
„Warcraft: inceputul” (premiera pe 10 iunie) – IMAX 3D, 3D
„Now You See Me: Jaful Perfect 2” (premiera pe 15 iunie) – 4DX 2D, 2D
„Ziua Independentei: Renasterea” (in avanpremiera din 24 iunie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Legenda lui Tarzan” (premiera pe 8 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Star Trek: Dincolo de infinit” (premiera pe 22 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Vanatorii de fantome” (premiera pe 29 iulie) – IMAX 3D, 3D