Simone Anderson, o femeie de 25 de ani din Noua Zeelanda, a documentat in ultimii 2 ani calatoria ei crancena. Ea ajunsese sa cantareasca 169 de kilograme cand avea 23 de ani si a facut un efort urias pentru a slabi considerand ca nu isi traieste viata la potentialul maxim.

"Traiam viata pe jumatate. Ma minteam constant pe mine insami ca greutatea nu ma opreste de la nimic. Refuzam atate de multe oportunitati pentru lucrurile pe care le puteam face zilnic, precum o plimbare pe plaja cu prietenii" le-a spus ea celor de la Mashable Australia.

Asa ca si-a schimbat radical viata - de la dieta la antrenamentele la sala si la operatii. Cu toate ca a incercat sa povesteasca la fiecare pas pe Instagram, primea multe comentarii rautacioase, fiind acuzata ca a falsificat totul! Asa ca a postat aceasta poza care arata exact transformarea ei.

Transformarea incredibila a acestei femei!

Dupa ce a reusit sa slabeasca pana la punctul dorit, a fost nevoita sa se opereze pentru a indeparta pielea aflata in exces. Ea a fost ajutata si de fanii ei de pe Instagram care au strans prin intermediul unui site de crowdfunding pentru ca Anderson sa se poata opera.

Transformarea incredibila a acestei femei!