Reacţiile? Unii s-au îndepărtat, şocaţi, alţii s-au grăbit să-i dea o mână de ajutor victimei, iar un tânăr a scos telefonul din buzunar ca să imortalizeze momentul.

"Tu ce ai face dacă uşile liftului tău s-ar deschide ca să îţi arate un bărbat strangulând un altul?", apare în descrierea videoclipului postat pe YouTube de utilizatorul BeatriceRevenge, scrie Daily Mail.

La aceasta s-au gândit membrii agenţiei Thinkmodo din New York şi au pus în practică ideea în liftul unei clădiri din metropolă. Reacţiile celor care au picat în plasă au fost surprinse de camerele ascunse, iar comportamentele lor sunt cât se poate de diverse.

Unii oameni nu au stat deloc pe gânduri şi au sărit imediat în ajutorul bărbatului care era strangulat, iar alţii pur şi simplu s-au îndepărtat de lift, speriaţi de ce au văzut.

Au existat şi unele persoane care păreau prea şocate ca să se mai poată mişca, dar numai un bărbat a rămas pe loc, părând puţin spre deloc deranjat de scena în desfăşurare şi scoţând telefonul din buzunar pentru a face o fotografie.

Videoclipul de aproape două minute, care a strâns mai mult de 97.000 de vizualizări în doar o zi de la publicare, face parte dintr-un proces de promovare a unui film care urmează să fie lansat, clipul fiind un mijloc de a atrage atenţia publicului asupra thrillerului "Dead Man Down".