Relatia dintre Marnie Simpson (cunoscuta pentru rolul din Geordie Shore) si Lewis Bloor (The Only Way is Essex) s-au despartit dupa ce fata a aflat despre numeroasele sale acte de infidelitate. Desi ar parea ca faptul ca a inselat-o de Valentine's Day este suficient de rau, povestea fetei a devenit virala.

In timp ce se aflau in vacanta in Barcelona, Bloor a profitat intr-o seara ca iubita lui a adormit si a iesit in oras unde a agatat o fata! Cand a aflat cine era barbatul, aceasta i-a scris lui Marnie Simpson iar aceasta a dezvaluit pe internet.

"Sa-ti inseli iubita in timp ce doarme cand sunteti in vacanta impreuna este de necrezut; si apoi sa te intorci in pat ca si cum nimic nu s-a intamplat" a scris Marnie, explicand apoi ca s-a trezit in mijlocul noptii singura si cand l-a intrebat pe Lewis unde a fost, acesta i-a spus ca a adormit pe plaja.

Un actor si-a inselat iubita in timp ce dormea in vacanta in care au plecat impreuna! Ce s-a intamplat dupa aceea

Acuzele de infidelitate au pornit dupa ce Lewis a fost prins cu alta femeie, Amelia Guest, cu care a inselat-o pe Marnie in timp ce aceasta era plecata. The Sun a publicat si un filmulet cu cei doi.