Conceput special pentru turneu, autobuzul este decorat cu un fulger şi are înscrisă deviza regelui rock-roll-ului, 'Takin' Care of Business' deşi scaunele interioare au fost recondiţionate şi sunt de culoarea piersicii.

Autobuzul, perfect echipat de drum, poate transporta 12 persoane, are 9 cuşete de dormit şi este dotat cu sistem de aer condiţionat, un frigider, cuptor cu microunde, un televizor şi difuzoare. Lustre în formă de candelabru atârnă în spaţiul de relaxare.

Vehiculul a fost cumpărat de un antreprenor imobiliar din Texas, a precizat pentru AFP, Darren Julien, preşedintele casei de licitaţii Julien's Auctions.

Cumpărătorul a primit şi o copie înrămată a cecului de 25.000 de dolari pe care Elvis l-a semnat pentru prietenul şi mentorul său J. D. Sumner, pe atunci lider al trupei Stamps, care l-a însoţit pe "The King" în turneu.

Aproximativ 200 de obiecte care i-au aparţinut lui Elvis au fost vândute la licitaţie, între care o uniformă militară vândută cu 48.000 de dolari şi discul cu piesa 'Love me tender', dedicat iubitei sale mame, pentru suma de 125.000 de dolari.

Potrivit casei de licitaţii, obiectele care i-au aparţinut lui Elvis suscită un puternic interes printre cumpărătorii orientali, ruşi şi asiatici, dornici întotdeauna să achiziţioneze lucruri legate de viaţa regelui rock roll-ului