Mark Webster, un barbat din New York City, s-a plictisit de rutina de la sala de forta asa ca si-a schimbat total stilul cu o singura idee in minte - sa faca in fiecare zi ce face Dwayne "The Rock" Johnson pentru o luna.

Si-a schimbat dieta total si a inceput sa se antreneze si sa manance ca The Rock. Nu a fost pentru a ajunge la fizicul fostului luptator de wrestling, ci pentru a vedea daca are "disciplina si dorinta de a fi ca el".

Toata calatoria sa este documentata pe blog-ul sau si pe profilul de Fitbit.

Ce implica acest regim? Trezit dimineata devreme, antrenamente pentru 2 ore si 7 mese pe zi! The Rock este un tip masiv astfel ca cele 7 mese contin in total 5.000 de calorii! Problema cea mare pentru Webster a fost cand sa gateasca mancarea pentru ca 7 mese pe zi, antrenamentele, job-ul si familia urmau sa ii ocupe tot timpul. Asa ca a trebuit sa gateasca mai multe mese deodata.

Un barbat a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Cumparaturile facute contineau peste 2.5 kg de cod iar Webster gatea 2 ore pentru mesele din urmatoarele 2 zile. In 15 zile, Webster a consumat nu mai putin de 15.2 kg de cod! Antrenamentele sunt si ele foarte dificile - conform blogului lui Webster, implica 50 de minute de elliptical trainer, urmat de antrenamente de forta in 6 zile pe saptamana. O zi pentru piept, doua pentru picioare, una pentru brate si una pentru umeri. Rutina de ridicare de greutati este impartita in 7 exercitii, 4 seturi cu 12 repetitii fiecare.

Un barbat a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Consumul a 5.000 de calorii in fiecare zi nu este o idee deloc buna daca nu planuiesti sa fii foarte activ pe parcursul zilei. Cele 50 de minute de elliptical urmate de 60-90 de minute de ridicare de greutati au fost suficiente pentru ca Mark sa nu se ingrase deloc in primele 22 de zile!