Adam Johnson, mijlocasul celor de la Sunderland, va ajunge din nou in fata judecatorului vineri dupa ce a pledat miercuri vinovat pentru ca ar fi sarutat, atins si i-ar fi facut avansuri unui minor intalnit pe internet. Adam Johnson a fost arestat in luna martie, fiind acuzat ca a facut sex cu fata minora in luna ianuarie anul trecut.

Initial, Adam Johnson a respins toate acuzatiile. A acceptat acum capetele mai usoare de acuzare, respingandu-le pe cele 2 care i-ar fi putut aduce 14 ani de inchisoare in cazul in care era gasit vinovat. Astfel, Adam Johnson risca intre 6 luni si 2 ani de inchisoare.

Judecatorul Jonathan Rose le-a spus juratilor ca ar putea sa citeasca despre caz in presa si sa nu ia in calcul decat ceea ce aud in sala de judecata.

Un fotbalist celebru din Premier League a pledat vinovat ca a avut relatii cu o minora de 15 ani. Cat risca sa stea in inchisoare

Adam Johnson si-a inceput cariera la Middlesbrough inainte sa fie transferat la Manchester City si apoi la Sunderland, pentru 10 milioane de lire, in 2012. Managerul celor de la Sunderland, Sam Allardyce, a spus ca va continua sa il trimita pe teren pe internationalul englez ce are 12 partide pentru nationala. Adam Johnson a marcat un gol in ultima etapa, 2-2 cu Liverpool.