însă momentan nu are strop de zăpadă şi niciun turist, potrivit unui fotograf care a petrecut cinci zile acolo.

Complexul de schi Masikryong a fost deschis la începutul anului în speranţa că va aduce 5.000 de turişti zilnic şi între 200.000 şi 1 milion de vizitatori anual până în 2016, scrie Daily Mail.

Mai multe poze aici

Prima şi singura destinaţie din Coreea de Nord pentru pasionaţii de schi, situată în vârful muntelui Taehwa, are un hotel cu camere în stilul cabanelor din lemn, produse de îngrijre, facilităţi de spa şi 110 kilometri de pârtii multinivelate, costul primului stadiu al construcţiei fiind estimat la 25,5 milioane de euro.

Fotograful din Singapore Aram Pan, care a vizitat ţara lui Kim Jonfg-un pentru a patra oară între 16 şi 20 octombrie, s-a întors cu o serie de fotografii din interiorul complexului şi cu impresii pe care le-a împărtăşit pentru Daily Mail Australia.

"Am văzut un turist occidental într-un 'tur privat' în staţiunea de schi. Nu sunt sigur cine era. Nu l-am întrebat", a spus Pan. "În afară de asta, acolo sunt doar localnicii care lucrează la diverse îmbunătăţiri înainte de sezonul de iarnă".

Citeste mai mult pe Mediafax.ro