FILM

Mortdecai
Regie: David Koepp
Distributie: Johnny Depp, Olivia Munn, Ewan McGregor
Data: 23 ianuarie

Johnny Depp surprinde cu o noua transformare in productia "Mortdecai", regizata de David Koepp. In Mortedcai, el joaca rolul de vanzator de opere de arta, cu un comportament usor deviat si tendite psihopate. Astfel, Mordecai (Johnny Depp) va calatori in jurul lumii in cautare unui tablou despre care se spune ca detine codul unui cont bancare pierdut, plin cu banii nazistilor. Filmul "Mortdecai" este bazat pe seria de 3 volume scrisa de Kyril Bonfiglioli. Johnny Depp joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Oliver Platt si Jeff Goldblum.

Unbroken
Regie: Angelina Jolie
Distributie: Jack O'Connell, Takamasa Ishihara, Domhnall Gleeson
Data: 23 ianuarie

Filmul Unbroken, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului viitor, are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi. Scenariul filmului a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".

Big Hero Six

Regie: Don Hall, Chris Williams
Distributie: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung
Data: 23 ianuarie

Stiinta robotilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el sa dezlege itele unui complot criminal ce ameninta cu distrugerea dinamicului si tehnicizatului oras San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii sai, un robot pe nume Baymax, Hiro se alatura unei echipe de luptatori pentru dreptate, dornici sa isi salveze orasul.

PARTY

We Dance - Sascha Dive, Andre Galluzzi, Cezar, Praslea, Cap - Casa Presei Libere

24 Ian ora 22:00 - 05:00

We Dance

Multi ar asemana luna ianuarie cu o zi de luni. Sarbatorile, adica weekendul, tocmai au trecut si inca esti departe de vara. Dar spre sfarsitul lunii incepi sa simti din ce in ce mai aproape sosirea primaverii. Ti-ai intocmit o lista cu lucrurile pe care vrei sa le faci in anul 2015? Daca ti-ai propus sa te cumintesti, acum este momentul sa realizezi ca nu trebuie sa renunti la lucrurile care te destind si te relaxeaza. Astfel, pentru 24 ianuarie venim cu o propunere care o sa-ti “incante” picioarele si ficatul foarte tare.

Cyclic - Andrey Pushkarev - Palatul Spayer

23 Ian ora 23:00 - 07:00

Cyclic - Andrey Pushkarev - Palatul Spayer

Nimic nu este intamplator. Nici macar reprezentatiile pe care Andrey Pushkarev ni le ofera cu regularitate, anual. La granita dintre obicei si superstitie, suntem de parere ca anul incepe mai bine cu o noapte de techno rusesc, pus cu exigenta dintr-o colectie ce numara peste 5000 de placi de vinil. Il acompaniaza Egal3, cunoscut altfel drept Vid. Reprezentant de seama al noii generatii de artisti underground romani, asteptam din partea lui la o imbinare eleganta de sunete organice, care sa complimenteze melodicitatea pieselor lui Pushkarev.

The Beatbox - The Original Beatles Tribute - Hard Rock Cafe

24 Ian ora 21:30 - 00:30

The Beatbox - The Original Beatles Tribute - Hard Rock Cafe

Proiectul The Beatbox s-a nascut in Italia, dar a facut o spectaculoasa cariera internationala, obligand critica sa admita ca cei patru muzicieni de la Roma seamana perfect cu celebrii lor predecesori: arata la fel, canta la fel si se misca la fel.

The Beatbox este mult mai mult decat un simplu tribut adus trupei The Beatles. in show-urile lor, trupa isi propune sa reinvie farmecul si fenomenala energie a cvartetului legendar din Liverpool. si, pentru a obtine rezultatul dorit, nu a fost nimic lasat la voia intamplarii: instrumentele sunt identice cu cele folosite de The Beatles in concertele lor, hainele au fost facute de croitorul care le-a creat costumele pentru turneul american “A Fab Four”, iar coafurile au fost facute cu precizie in stilul care facea istorie in anii ‘60.

All Night Long - Rosario Internullo b2b Victor Stancov - Studio Martin

24 Ian ora 23:00 - 06:00

All Night Long - Rosario Internullo b2b Victor Stancov - Studio Martin

Cat costa?

Entrance: 20 lei toata noaptea

Pentru REZERVĂRI sunati la: ☏ +40 733 627 846

Richy Ahmed, Kosta - KRISTAL GLAM CLUB

23 Ian ora 23:00 - 06:00

Richy Ahmed, Kosta - KRISTAL GLAM CLUB

Richy Ahmed revine la Kristal Glam Club alaturi de Kosta.Britanicul face parte dintr-un nou val de DJ care reuseste sa redefineasca muzica house cu influente disco, techno, funk si hip-hop. Facand parte din familia HOT CREATIONS, Richy s-a bucurat de un succes imediat datorita colaborarilor sale, a lui Jamie Jones si Lee Foss, dar si a energiei pe care o emana atunci cand se afla la pupitru. Daca de prezenta lui Jamie Jones ne-am bucurat la inceputul iernii, e timpul ca Richy Ahmed sa ne aduca atmosfera de la The BPM Festival pe 23 Ianuarie, asa ca pregatiti-va de o noapte plina de dans!