În emisiunea "Eaten Alive", realizatorul TV Paul Rosolie va purta un costum special şi se va lăsa înghiţit de viu de un anaconda, o specie de şerpi amazonieni care pot să ajungă la lungimi de peste 10 metri, informează dailymail.co.uk.

Această emisiune produsă de Discovery Channel, care va fi difuzată pe 7 decembrie în SUA, a generat deja numeroase critici în rândul militanţilor ecologişti, care au considerat că acea "cascadorie" a lui Paul Rosolie reprezintă "un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal".

Paul Rosolie, în vârstă de 26 de ani, a ţinut să contrazică acest punct de vedere prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Twitter: "Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti deja că eu nu aş răni niciodată o fiinţă vie. Va trebui să priviţi emisiunea şi să vedeţi cum vor decurge lucrurile".

Paul Rosolie, supranumit "Indiana Jones al Amazonului", este un naturalist specializat în fauna amazoniană. Potrivit biografiei publicate pe site-ul său, naturalistul are experienţă şi în ceea ce priveşte fauna din alte regiuni ale Globului, precum India, Indonezia, Brazilia şi Peru.