Potrivit celor de la Frosinone Web, care au făcut publică povestea anul acesta, pe 1 noiembrie, soția românului era prostituată și chiar își negocia prețul cu un client, în momentul în care a fost descoperită de soțul ei.

Sursa citată notează că românul și prietenul lui italian au reacționat agresiv când au văzut-o pe femeie: au tras-o de păr și au băgat-o cu forța în mașină, în timp ce o loveau cu pumnii și picioarele. Întreaga scenă a fost văzută de un polițist, care a alertat carabinierii, astfel că bărbații au fost reținuți la acea vreme, pentru a da declarații despre ce s-a întâmpla.

Însă, la puțin timp după incident, românul s-a întors în țară alături de soția lui, astfel că a scăpat de proces. Doar că în România destinul celor doi a fost unul tragic: orbit de gelozie, bărbatul și-a ucis soția, după care s-a sinucis.

Întreaga poveste a ajuns acum în paginile presei din Italia deoarece procesul în care românul și italianul erau acuzați de agresiune s-a încheiat în urmă cu trei săptămâni, iar prietenul românului a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru agresiune.