Un adolescent american a fost recompensat de catre actorul australian dupa ce acesta i-a returnat portofelul pe care il uitase intr-un restaurant dupa o cina cu familia in Los Angeles.

"Mi-am lasat portofelul pe masa si credeam ca nu o sa-l mai vad niciodata" a dezvaluit actorul la emisiunea The Ellen Show. Portofelul a fost gasit de tanarul de 17 ani, Tristin Budzyn-Baker, cel care a fost socat cand a vazut al cui era.

"M-am uitat la mama mea si i-am spus: Tu stii cine este aceasta persoana? Tocmai am gasit portofelul lui Thor!" spune tanarul care a contactat echipa de management a lui Hemsworth spunand ca i-a gasit portofelul in care a adaugat un biletel in care il ruga sa-i faca rost de un bilet pentru mama lui la The Ellen Show la care Hemsworth urma sa apara.

Budzyn-Baker a primit bilete la show si a fost chiar pe platou unde Hemsworth la rasplatit pentru onestitate. "Ma asteptam sa fie gol portofelul insa toti banii erau acolo asa ca vreau sa iti ofer niste bani - sunt ceva mai multi" a spus Hemsworth si i-a dat banii! Nu s-a oprit acolo, scriindu-i o recomandare pentru Eagle Scout. Apoi, gazda emisiunii, Ellen DeGeneres, a decis sa-i ofere tanarul o recompensa de 10.000 de dolari.