Dupa cum se va aglomera si peisajul garii sau autogarilor in zilele de weekend, in asteptarea pachetului cu mancare de acasa. Dar in lipsa pachetului de la mama sau bunica, hai sa vedem unde se poate manca in oras la preturi studentesti, atat la restaurant, cat si in cantine studentesti.

Meniu studentesc la restaurant

Cine a zis ca daca esti student nu-ti permiti sa mananci si la restaurant? Exista locuri unde, pe baza carnetului sau a legitimatiei de student, si la preturi pe masura se poate servi un pranz in oras.

Caru’ cu bere

11.9 lei este pretul unui meniu studentesc in centru, la Caru’ cu bere. Il puteti incerca de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00 si, in functie de dispozitie, puteti alege meniul bursierului pe cel de sesiune sau pe cel al restantierului. Din fiecare dintre ele nu lipseste Berea Caru’ cu bere.

City Grill

E redundant sa mananci de fiecare data in acelasi loc, chiar si la restaurant. Asa ca e bine de stiut ca meniuri studentesti se pot lua si la City Grill (valabile la City Grill Centrul Istoric si City Grill Primaverii). Denumirea meniurilor este adaptata realitatii, asa ca puteti incepe cu Meniu Anul 1 si continua pana la Master. Numai pretul ramane constant: 13 lei.

Pizza Hut

Pentru un meniu cu iz american, va puteti scoate colegii de camera sau noii prieteni de seminar la Pizza Hut. Meniul lor studentesc are, cum altfel, o pizza medie cu blat pufos si 2 coca-cola la pahar, bune de share-uit la pretul de 17 lei.

Citeste aici care sunt cele mai bune cantine studentesti din Bucuresti: