Trupul inert al vedetei a fost găsit în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în cadă, de către un prieten fotograf al fostei vedete Playboy, în casa căruia Cassandra îşi petrecuse ziua precedentă, conform unor surse apropiate anchetei, citate de tmz.com. Paramedicii chemaţi la faţa locului nu au reuşit să o resusciteze şi a fost constatat decesul acesteia, informează huffingtonpost.com.

Cassandra Lynn Hensley

Poliţia pune moartea Cassandrei Lynn Hensley pe seama unei supradoze de cocaină, combinată cu alcool, precizează site-ul tmz.com.

Cassandra Lynn Hensley

Autopsia a fost efectuată joi, însă rezultatele nu au fost date publicităţii, în aşteptarea raportului toxicologic, a declarat pentru CNN locotenentul Joe Bale, de la departamentul de medicină legală din Los Angeles. În mod normal, finalizarea unui asemenea raport durează câteva săptămâni.

Cassandra Lynn Hensley

Cassandra Lynn Hensley, originară din Utah, a fost Miss Februarie 2006. Aceasta a atras atenţia editorilor de la Playboy după ce a câştigat titlul de Miss Hawaiian Tropic, precizează revista US Weekly.

Cassandra Lynn Hensley