Primul trailer al filmului The Flash, regizat de Andy Muschietti, a fost lansat în mediul online oferind câteva indicii despre evoluția personajelor în această nouă peliculă cu supereroi. Ezra Miller este The Flash, eroul care merita un film dedicat, după serialul cu același nume lansat în 2014.

Însă, vestea senzațională este că Michael Keaton se întoarce în rolul Batman după 30 de ani de pauză, după cum am anunțat AICI și AICI. Unii zic că e cel mai bun actor care l-a interpretat pe Omul-Liliac, însă părerile sunt împărțite.

Trailerul oferă prima imagine cu actorul american, care a îmbrăcat din nou costumul negru al eroului din Gotham la vârsta de 69 de ani. Filmările, începute în aprilie 2021, s-au terminat în octombrie 2021, când Keaton împlinise 70 de ani.

Deși nu-i vedem fața în trailer, Michael Keaton rostește câteva fraze pe fundal: „Spune-mi ceva! Poți să mergi oriunde vrei, nu? În orice perioadă? În orice univers? Atunci de ce vrei să rămâni să lupți în ăsta?”, spune Keaton prin vocea lui Bruce Wayne/Batman.

În film mai joacă și Ben Affleck, tot în rolul Batman, așa că, pentru prima dată în istorie vom avea doi Batman într-un singur film. Cum e posibil? Există o explicație. Vezi trailerul AICI!

După cum bine știți, Robert Pattinson ajunge și el pe marile ecrane în rolul Batman. Filmul The Batman va fi lansat în cinematografe la 4 martie 2022. Pentru a evita confuzia, fanii eroului trebui să înțeleagă că pelicula The Batman, în care apar actori noi în roluri cunoscute, este plasată într-un univers numit Earth 2. 

Alt univers cinematografic, botezat Earth 1, îi va prezenta pe actorii care au jucat deja personaje cunoscute (cum e Femeia Fantastică – Gal Gadot). Ceea ce se întâmplă cu eroul portretizat de Robert Pattinson în Earth 2 nu se întâmplă și cu Batman din altă cronologie.

Filmul The Flash își propune să unească cele două universuri, Earth 1 și Earth 2. Pelicula va ajunge în cinema la 4 noiembrie 2022.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: