FILM

A Walk Into The Tombstones
Regie: Scott Frank
Distributie: Liam Neeson

Matthew Scudder (Liam Neeson), fost politist din New York, este aganjat de un traficant de droguri pentru a descoperi ce s-a intamplat cu sotia disparuta a acestuia.

The November Man
Regie: Roger Donaldson
Distributie: Pierce Brosnan

"Dragostea nu are loc in viata asta..." Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras in linistita Elvetie. Cand trebuie sa revina in actiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descopera ca a devenit tinta fostilor sai colegi. Convins ca printre acestia se afla o cartita si ca nu poate avea incredere in nimeni, agentul e gata de orice pentru a-si termina misiunea si descoperi sabotorul.

Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day
Regie: Miguel Arteta
Distributie: Steve Carell, Jennifer Garner

Adaptarea celebrei carti pentru copii omonime. Scenariul, scris de premiata cu Oscar Lisa Cholodenko (The Kids are All Right), il va urmari pe tanarul Alexander, un pusti de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, dupa ce dorinta sa, de a face ca toti membrii familiei sa experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se indeplineste.

What If
Regie: Michael Dowse
Distributie: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan

Wallace (Daniel Radcliffe) s-a lasat de facultatea de medicina, dar problema sa cea mai mare este faptul ca sufera de un romantism incurabil. Inima lui prea mare a fost sfasiata de mai multe ori: de divortul traumatizant al parintilor, de fosta iubita care l-a inselat. si-a promis ca nu se mai implica, dar promisiunea devine istorie cand o intalneste pe simpatica Chantry (Zoe Kazan).

Din nefericire, aceasta este deja implicata intr-o relatie si, desi se atrag reciproc, cei doi tineri decid sa ramana doar prieteni, numai ca decizia se va dovedi foarte greu de respectat.

Anim'est 2014

Intre 3 si 12 octombrie, cel mai dinamic si indragit festival de film din Bucuresti se intoarce pentru cea de-a noua editie.

Anim'est 2014

Zece zile de filme de animatie de calitate, o selectie atenta completata de workshopuri, masterclassuri, nopti tematice de muzica si film, petreceri si intalniri dedicate animatiei isi asteapta publicul la Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu. Editia de anul acesta isi propune sa creasca pulsul orasului la inceput de octombrie si mai pregnant decat in anii precedenti, printr-o serie de expozitii interactive, instalatii multimedia si proiectii speciale, acordate la cresterea exploziva a interesului pentru animatie pe plan local si international.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

eXplore dance festival 9 - WASP

10 Oct ora 19:00 - 23:00
11 Oct ora 19:00 - 23:00
12 Oct ora 19:00 - 23:00

eXplore dance festival 9 - WASP

eXplore dance festival aduce inca o data in fata publicului sau un program concentrat si intens, ce chestioneaza miscarea si prezenta corpului, testand limitele tehnologiei versus arta conceptuala, dezvoltand dramaturgii in miscare si adresandu-se unui public extins.

5th International Tattoo Convention Bucharest 2014 - Turbohalle

10 Oct ora 10:00 - 20:00
11 Oct ora 10:00 - 20:00
12 Oct ora 10:00 - 20:00

5th International Tattoo Convention Bucharest 2014

Intre 10-12 Octombrie 2014, Turbohalle isi deschide portile pentru a gazdui a 5-a editie a International Tattoo Convention Bucharest. 100 de artisti profesionisti, invitati de seama si show-uri de neuitat constituie capetele de afis ale acestei editii.

Turbohalle va fi gazda International Tattoo Convention, organizata anual in Bucuresti inca din 2010. In ultimii ani conventia a oferit publicului larg sansa de a intra in contact cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti din lumea tatuajelor si body art performers, reunind peste sute de artisti nationali si internationali cu impatimiti ai acestui domeniu.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

15 ani de Fenomental cu Vita de Vie & friends - Arenele Romane

11 Oct ora 16:00 - 00:00

15 ani de Fenomental cu Vita de Vie  friends

15 ani de Fenomental - cel mai bine vandut album Vita de Vie (1 milion de exemplare) - vor fi sarbatoriti de catre trupa pe 11 octombrie 2014, la Arenele Romane, impreuna cu prietenii:

Parazitii, Gojira & Planeta H si K-gula

COMA, Niste baieti si Pinholes

Fest(in) pe Bulevard - Teatrul Nottara

11 Oct ora 19:00 - 21:00
11 Oct ora 21:00 - 23:00
12 Oct ora 19:00 - 21:00
12 Oct ora 21:00 - 23:00
13 Oct ora 19:00 - 21:00

Fest(in) pe Bulevard - Teatrul Nottara

estivalul International de Teatru Fest(in) pe Bulevard va avea loc in perioada 11 – 18 octombrie 2014. In cadrul acestui eveniment, in cele doua sali ale Teatrului Nottara – Horia Lovinescu si George Constantin – se vor juca o serie de spectacole ale unor trupe din tara si din strainatate, precum si patru premiere, marca Nottara, dintre care doua intra in competitie.

Sole & Shape 2 - Fall Edition - Sneaker Event - Parcare Ciclop

11 Oct ora 13:00 - 20:00
12 Oct ora 13:00 - 20:00

Sole  Shape 2 - Fall Edition - Sneaker Event - Parcare Ciclop

What's this?

Buy / Sell / Trade / Exhibit - Market

 

What to expect?

New & Vintage / Urban & Contemporary

Sneakers / Clothing, Accessories & Stuff

Collectors Items / One of kind & Samples / Prints & Magazines / Records & Toys

After a successful first edition, SOLE & SHAPE is taking place for the second time, in the capital of Romania and becomes the only sneaker event across the country.